Sumbangan anda sangat bernilai

Sumbangan anda akan memberi impak yang besar dalam misi kami melahirkan generasi pemimpin masa hadapan yang Soleh Wa Musleh. Sumbangan kepada Dana i-Musleh ini akan digunakan untuk pengoperasian sekolah dan pembinaan Pusat Pendidikan i-Musleh.

WAKAF PENDIDIKAN

Wakaf Lot

Wakaf Lot untuk pembangunan premis kekal Pusat Pendidikan i-Musleh. Sebanyak 262,500 lot tersedia. Hanya RM100 untuk satu lot.

Ibn Qayyim Al-Jawziyah dalam kitabnya, Zad Al-Maad menyatakan:

“Bersedekah pada hari Jumaat ini lebih mulia berbanding hari-hari lain. Besarnya nilai gandaan ganjaran bersedekah pada hari Jumaat berbanding hari lain adalah seperti besarnya pahala amalan bulan Ramadan berbanding bulan-bulan lain.”

Sedekah Jumaat

Gift A Tile

Beri sumbangan dengan membeli Jubin Khas. Nama penderma / syarikat / organisasi anda akan dicetak di atas jubin tersebut dan akan diletakkan di ‘Donor’s Wall’ di premis kekal nanti.

Wakaf Ruangan

Wakaf unit bangunan bermula RM100,000 per unit. Satu plak khas (recognition plaque) dengan nama / syarikat anda akan diletakkan di ruangan tersebut. Anda juga boleh namakan ruang tersebut dengan nama pilihan anda atas persetujuan bersama pihak PPiM.

Bayar Zakat

Tunai zakat anda melalui kami.